Skip to Content

Playmobil Kerststal review

Playmobil Kerststal review

De kerstboom krijgt in steeds meer huizen een mooi plekje. Bij ons in huis vind je onder de kerstboom geen cadeautjes maar wel een kerststal. Al jaren hebben wij de kerststal van Little People, ideaal met kleine kinderen in huis. Maar kinderen worden ouder dus groeide de wens voor een nieuwe playmobil kerststal.

Nog steeds wel eentje waar mee gespeeld kan worden en ze niet alleen naar hoeven te kijken met de handjes op de rug. Op die manier raken ze ook bekend met de figuren uit het verhaal: de os en de ezel, Maria en Jozef, het kindeke Jezus, de engel en herders met schaapjes in de wei. In een losse set heb je ook nog de drie koningen die met een dromedaris hun geschenken komen brengen.

Playmobil kerststal

Nu ben ik totaal onbekend met Playmobil, ik ken het alleen van vroeger van het spelen bij vriendinnen. Dit was dus ook voor mij de eerste doos die we openmaakten. Dit deed ik samen met onze dochter. Er zaten een hoop kleine onderdelen in, gelukkig verpakt in allemaal losse zakjes. En een boekje met gebruiksaanwijzing hoe je het in elkaar kan zetten. Voor de zekerheid begon ik met de kleine doos met de Drie Koningen. De kleine muntjes en gouden armbanden voor de koningen liet ik waar ze zaten en de rest werd uitgepakt.

In het boekje staat duidelijk aangegeven hoe je de poppetjes moet ‘aankleden’: voor wie de kroon is, waar de veer in moet, welke cape erbij hoort etc. De geschenken zijn ook zo in elkaar gezet en de dromedaris opgetuigd. De doos met de grote kerststal heb ik echter laten liggen tot ze ’s avonds op bed lagen. Dan kon ik dat in alle rust uitpakken en in elkaar zetten. Ik was al halverwege de stal toen manlief thuiskwam en hier ook mee ging helpen. Best wel leuk zo samen spelen.

Playmobil is speelgoed dat je één keer in elkaar zet en vervolgens met de poppetjes en accessoires mee kan spelen. Daarmee kun je hele verhalen naspelen, zoals in dit geval het kerstverhaal. Het in elkaar zetten is nog wel even puzzelen. Vervolgens moest er toch het een en ander verschoven worden zodat de kerststal bij de boom kon staan.

De werkbank die normaal in een hoekje van de kamer staat en nauwelijks mee gespeeld wordt, hebben we even afgestoft en ernaast neergezet. De blauwe achtergrond met gaten had wel wat weg van een mooie sterrenhemel en het hout op de ondergrond van de woestijn.

De volgende ochtend was ik natuurlijk heel nieuwsgierig hoe ze hierop zouden reageren. Ik had dochter al verteld dat ik een verrassing voor haar had neergezet als ze haar boterham had opgegeten. De kerststal had ze al snel gezien dus die boterham zat zo achter haar kiezen. Samen keken we naar de stal, ik vroeg haar wie wie was en alleen bij Jozef twijfelde ze even.

De losse onderdelen zoals het kindeke Jezus dat pas op kerstavond een plekje zal krijgen, maar ook de staf, bezem, maiskolven, beker, vogeltjes en kan had ik na de foto’s veilig teruggedaan in de kan zodat die niet achterin een keelgat konden verdwijnen. Deze kerststal van Playmobil is geschikt van 4 tot en met 10 jaar, als ze ouder zijn komt dat vanzelf wel. Later heb ik ook nog het emmertje en de bank en stoeltjes weggehaald. Voor de jonge kinderen heb je wel een kerststal van 1-2-3 Playmobil.

Winactie Gesloten

Deze twee sets heb ik gekregen van de webshop Speelgoedenmodelbouw.com: als je op zoek bent naar Playmobil is dat zeker een aanrader. Zij hebben maar liefst 1000 sets die ze verkopen, en kun je dus altijd iets vinden in diverse prijsklassen. Ook als je niets hebt met de kerststal en liever voor het huis van de kerstman gaat. Het leuke is dat ik in samenwerking met hen ook een doos met de Grote Kerststal 5588 mag weggeven.

Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten, voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt aan het einde van de week een mailtje en krijgt dit pakket opgestuurd.

Je koopt de grote kerststal hier en de playmobil 1-2-3 kerststal hier.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Marian schreef:

  Kan het nog of ben ik te laat?
  Erg leuk voor mijn zoontje, hij heeft het ook de hele tijd over de kerststal die bij opa en oma onder de boom staat. Zou leuk zijn voor hem als hij nu zijn eigen kerststal heeft.

 2. esther schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje♥ ik wil haar zo veel mogelijk over het geloof en kerstverhaal mee geven! En hoe kan dit nou beter spelenderwijs♥♡♥ wouw super leuk! Ik ga heel hard duimen

 3. awt nielen schreef:

  Dit vinden onze kleinkindjes super mooi.
  Vorig jaar hebben ze in een kartonnen stalletje met allellei poppetjes en dieren het Kerst gebeuren na gespeeld!

 4. Femke schreef:

  Wat herkenbaar!
  Ik had het zelf kunnen schrijven!
  Ik maak graag een kansje voor mijn jongens.
  Kan de Little People stal de deur uit (al heeft die wel een leuk subtiel geluid!)

 5. Lies schreef:

  Wat leuk!! Playmobil is echt mooi speelgoed, leuk dat ze ook dit stukje historie meegenomen hebben! Ik doe heel graag mee :-)!

 6. Meike schreef:

  Wauw, die is gaaf. Ze spelen hier heel veel met playmobil. Met deze Kerstset zullen ze dan ook enorm blij zijn. Daarom maak ik graag voor mijn kinderen kans op deze mooie set.

 7. Evelien @ Mamzella schreef:

  Scroll scroll scroll, al zo veel reacties haha! Maar ik ga toch ook een kansje wagen ☺ weer echt een hele lejke winactie lieve Linda, bedankt voor het organiseren!!

 8. Elsbeth Johanne schreef:

  Wow, dit zou zo’n ontzettend gaaf en mooi kerstkado zijn! 🙂

 9. Viv schreef:

  Hoi!
  Wat grappig dat er gewoon een kerststal van Playmobil is gemaakt!
  Dit is voor de meiden leuk om mee te spelen.
  Dan blijven ze hoop ik dit jaar van mijn oude beelden in de stal af…
  Groetjes, Viv

 10. Ingrid van der Kolk-Hop schreef:

  Wauw! Hier kan ik wel 30 kinderen blij mee maken: 28 kinderen uit mijn groep 1/2/3 (voor de vakantie, in groepjes het kerstverhaal naspelen) en onze eigen 2 dochters (in de vakantie, lekker bijkomen onder de kerstboom)! Fantastisch speelgoed!

 11. Lillianne schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee 🙂 thuis hebben we alleen maar lego en ik ben enorm fan van playmobil dus graag! Laat graag thuis zien dat playmobil leuker en leerzamer is

 12. Els Timmers schreef:

  Een erg leuk Playmobilpakket dat ongetwijfeld weer goed is voor uren speelplezier!

 13. Peggy M schreef:

  Wauw wat een mooie! Deze kerststal zal mijn mannetje erg mooi vinden. Hier mag hij tenminste wel de poppetjes verplaatsen!

 14. anita kempenaers schreef:

  een kerstal heb ik niet dus deze zou welkom zijn en kunnen de kleinkinderen ze zelf bouwen

 15. brants harry schreef:

  zou leuk zijn voor de kleinkinderen kunnen ze zelf de kerstal bouwen en bij de kerstboom zetten

 16. katleen schreef:

  Mijn zoontje is super into Playmobil. Hij heeft al een aantal sets, maar met deze zou hij heel tevreden zijn

 17. Jess schreef:

  Wat leuk! We zijn hier dol op Playmobil. Ik doe graag mee aan deze winactie. Idd met dezelfde gedachte als jij dat de oudste toe is aan een andere kerststal om mee te spelen omdat hij die van Little People ontgroeid is.

 18. maureen schreef:

  Voor het zoontje van mijn beste vriendin. Het hele gezin heeft zich net laten dopen. Het zou een enorme verassing voor ze zijn. Ze zouden er allemaal ontzettend van genieten. Een extratje die ze gezien een roerige tijd ook zeker kunnen gebruiken. ♡

 19. sabrina schreef:

  Wauw wat leuk, hier nog mini’s die helemaal weg zijn van Playmobil!

 20. Sandra schreef:

  Hoeveel kerstgevoel wil je hebben, te leuk deze kerststal 🙂 Ik doe graag mee !!

 21. Bodil schreef:

  Super leuk! Denk je dat het mijn dochters op zal vallen als Mama stiekem de ezel achterover drukt? Die is zo schattig!!!

 22. Dorien schreef:

  Wat zou dat leuk zijn voor mijn dochter en zoon. Gaaf Mamaliefde! Ik doe graag mee.

 23. Erica Handel schreef:

  Super leuk speelgoed. Paymobil blijft heerlijk onschuldig naast het geweldadige speelgoed/tv programma’s voor kinderen. Mijn kids genieten elke dag van het spelen met playmobil. Dit is een leuk kerstcadeau voor hen.

 24. cobi schreef:

  Hier is playmobile een grote favoriet dus ik doe graag mee!!

 25. Frederique schreef:

  Super leuk zijn ze! Ik doe niet mee want we hebben al een Playmobil kerststal. Wel een oudere versie maar ze gaan ook gewoon lang mee.

 26. Heleen Melchers schreef:

  Wat leuk, zo’n kerststal om mee te spelen! Mijn oudste is net 4, dus het zou heel geschikt zijn voor hem

 27. Fanny schreef:

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee 🙂 Ik wist niet dat deze kerststal bestond. We hebben nu die van Little People maar dez zou voor mijn dochter natuurlijk veeeel leuker zijn!

 28. Marloes Frijters schreef:

  Gave set! Past natuurlijk perfect bij de kerst en erg leuk voor de kids om mee te spelen.

 29. Francien schreef:

  Dit zou echt ongelooflijk tof zijn voor mijn zoontje van 2. Hij heeft net bij andere kinderen Playmobil ontdekt en was meteen fan! Hij zou hier ontzettend blij mee zijn. En over een tijdje kan hij er samen met zijn (nu nog baby)broertje mee spelen. ?

 30. Ingrid Nienhuis schreef:

  Wat een super mooie set! Wij hebben ook de little people stal en heeft al heel wat jaartjes onder de kerstboom gestaan maar nu de kinderen ouder worden (bijna 7 en 4) zou deze van Playmobil een geweldige opvolger zijn.

 31. Melissa schreef:

  Wat een leuk ding, kende ik helemaal niet! Ik denk dat de kids uit hun dak gaan met een Palymobil kerststal onder de kerstboom. Ik doe mee!

 32. Sofie schreef:

  Ooohja dit zou hier zo goed van pas komen! We hebben nu een breekbaar en tja ikzelf 😉 liet al eentje vallen, oeps.

 33. Nency schreef:

  Hier zijn de kinderen momenteel heel druk met Playmobil dus dit is een uitgelezen kans om de verzameling uit te breiden.

 34. Cathy schreef:

  Wat gaaf ? mijn zoon is helemaal gek op playmobil !
  Naast autootjes speelt hij alleen maar met playmobil, vooral omdat hij hiermee zowel zijn fantasie als de dagelijkse dingen na kan spelen ? hij speelt echt na wat hij heeft mee gemaakt !
  Ik speel graag mee voor mijn kanjer ??

 35. Marianne schreef:

  De kerststal van Playmobil ken ik nog niet. We hebben hier wel een houten kerststal met houten figuurtjes. Ieder jaar wordt er weer naar uit gekeken als deze stal van zolder komt. Er wordt dan flink mee gespeeld. De beestjes worden vervoerd in aanhangers, playmobil poppetjes komen erbij en er wordt zelf schooltje mee gespeeld.
  Ik denk dat ze hier de Playmobil stal met gejuich zullen ontvangen.

 36. Sigrid schreef:

  Net als heel veel andere papa’s en mama’s doe ik graag mee! Mijn man heeft eigenlijk niks met “echte” kerststalletjes. En dat vind ik best jammer. Maar om deze variant kan hij toch ook niet heen 🙂 En wat je zegt, het verhaal na kunnen spelen: dat heeft (in mijn ogen) echt meerwaarde!

 37. Yade schreef:

  Ik vind het heerlijk om allemaal hoekjes te hebben met verschillende kerststallen in deze periode en met name voor kinderen. Zo hebben we inderdaad ook de kerststal van Little People, maar ook die van dick Bruna en van de Hema. Daarnaast nog 1 kleine met ledlampjes (je moet toch met je tijd meegaan). Deze playmobil zou een perfecte volgende kerststal zijn om aan de verzameling toe te voegen

 38. Marjon B schreef:

  Al een poosje ben ik playmobil aan het sparen. Voor de kijktafel in de kerk probeer ik van playmobil de verhalen die die zondag verteld worden aan de kinderen uit te beelden. De kerststal mist nog in mijn collectie. Het zou fantastisch zijn om die volgende week neer te kunnen zetten en zo het kerstverhaal te vertellen!!!

 39. Diana schreef:

  Wat een leuke kerststal zeg! Geweldig om naar te kijken maar ook voor uren speelplezier want playmobiel is en blijft oerdegelijk
  Ik denk dat onze drie kids hier wel heel warm voor draaien.

 40. corinne de graaf schreef:

  Leuk cadeau voor de kerst voor mijn kinderen.

 41. Aniek schreef:

  Grappig, ik loot mee.

 42. Karen Mee schreef:

  Oeh! Wat leuk zeg! Die wil ik wel winnen voor mijn dochter, ze begint net in de playmobil-leeftijd te komen 🙂

 43. Laura K. schreef:

  Wauw dat is een ontzettend mooie doos! Ons zoontje speelt op school ook veel met de kerststal en heeft het er regelmatig over. Wij hebben thuis (nog) geen kerststal, wie weet gaan we deze toch maar aanschaffen vanwege zijn aanhoudende enthousiasme.
  Maar een kerststal van Playmobil zou natuurlijk erg gaaf zijn, lekker spelen en het échte kerstgevoel binnenlaten :)!!!!

 44. van der Knijff schreef:

  Hiermee kunnen we het Kerstverhaal zichtbaar maken voor onze peuters. En wat helemaal mooi is, ze kunnen er ook mee spelen. Wij doen mee!

 45. Dorine schreef:

  Heel gaaf! Onze zoon is dol op playmobil. Ik vind het prachtig om te luisteren naar zijn zelfverzonnen verhaaltjes. Hij heeft nooit lang met speelgoed gespeeld, maar met playmobiel kan hij zich heerlijk vermaken. daarbij zou ik het prachtig vinden om het kerstverhaal zo te vertellen aan hem.

 46. Tamara Stoc schreef:

  Superleuke actie, zo kunnen we Emma op een speelse manier het kerstverhaal vertellen.

 47. Jacqueline schreef:

  Ik ben dol op kerststallen! Maar deze kerststal van Playmobiel is super. Leuk om mee te spelen (zonder dat er iets kapot gaat) en om naar te kijken! Mooie actie van Mamaliefde met kans op deze kerststal!

 48. Anneliese de Waal schreef:

  Wat leuk voor mijn zoontje Nicky, dat zal hij prachtig vinden, ik doe graag voor hem mee !! 🙂

 49. sanna de wit schreef:

  Wat een leuke set van playmobile, de stal! Wij hebben playmobile net een beetje “uitgevonden ” mijn dochter is bijna 4 en had in haar schoen de stoomboot van sinterklaas gekregen. Ze heeft er verrassend leuk en veel mee gespeeld zo leuk!
  Ze begint nu op de leeftijd te komen dat ze het kerstverhaal oom begint te snappen. Dus hoe geweldig leuk zou het zijn als je dat ook uit kunt spelen met deze set?! Super! Ik ga daarom ook duimen dat ik aan het eind van deze week een hele leuke verrassingsmail krijg! Spannend!

 50. Fleur schreef:

  Ik heb niets met kerst… maar ik vond het als kind altijd wel heel leuk om met de kerststal te spelen. Helaas mocht dat uiteraard niet. Ik zie mijn kinderen nu ook al kijken naar de kerststal onder de boom… Met deze mogen ze wel uren spelen ;D

 51. L3mm1ngsk3 schreef:

  Momenteel in mijn blok voor m’n laatste jaar Kleuteronderwijs. Even de tijd nemen om een aanvulling aan mijn setjes Kerstman en Sinterklaas voor later in de klas te winnen.

 52. Ingrid van Rossem schreef:

  Nu de Sint weer naar Spanje is en de kerstboom weer een plekje in de klas heeft gekregen keert de rust weer terug..
  Op dit moment staat er een kerstgala bij de boom met daarin vastgeplakte kerstfiguren (een afdankertje van een oma). Bij gebrek aan beter zijn we daar natuurlijk ook erg blij mee. Maar hoe leuk zou het zijn als de kinderen het kerstverhaal zouden kunnen naspelen met behulp van de playmobiel-stal.
  Echt helemaal geweldig!

 53. Gera schreef:

  Ja hij is leuk! Wij doen mee!

 54. oooooch smelt smelt smelt!

  daar zouden mijn kindjes uit mijn klas super gelukkig mee zijn! Nu spelen ze met WC-rolletjes waar een figuurtje op geplakt is!

  Maak jij de kinderen uit de elmerklas super gelukkig? 😀

 55. Noor schreef:

  Dit zou een prachtig kerstcadeautje zijn voor de schatjes uit mijn kleuterklas. De kinderen zijn helemaal in de ban van onder andere “jozes” en “het elfje”. Super leuk om ze met deze set te laten spelen, het verhaal na te laten vertellen, een stop motion filmpje te laten maken……en noem maar op!

 56. simpel, met een snufje liefde schreef:

  Dat is leuk! Mijn jongens zouden het fantastisch vinden. Ze vinden de little people stal ook zo leuk. Ik doe mee!

 57. Laura schreef:

  Dit jaar geen boom voor ons, ivm verhuizen, maar dit geeft wel een instant-kerstgevoel. Super leuk en playmobil is natuurlijk ook gewoon jarenlang leuk. Ik doe graag mee 🙂

 58. Anouk schreef:

  Ja leuk voor mijn kindjes.

 59. Kelly schreef:

  Wow, deze is leuk zeg! Heel erg leuk voor bij mij thuis, zullen mijn dochters vast van genieten. En als ze daar weer te oud voor zijn, is hij voor mijn klas!

 60. jolein koolske schreef:

  Oh wooowww wat super gaaf !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn lieve dochters, die zullen hier heeeeeeel blij mee zijn 🙂

 61. Marian Zw schreef:

  O dat is echt een super leuk kado! En aan de andere reacties te lezen vinden meer mensen dit een gave actie, we hebebn nu nog een klein houten stalletje, maar inmiddels zijn de kindjes wel in de playmobil leeftijd en vinden we deze stal wel echt heel erg leuk! We duimen mee!

 62. Alicia schreef:

  Oh wat leuk! Ik zou hem bijna voor de sier neerzetten.. Maar om te spelen is natuurlijk veel leuker voor de kindjes. Ik maak graag kans

 63. melissa schreef:

  Onzettend leuk dit voor onze vierjarige dochter. nu ze op school zit, leeft het kerstverhaal echt en verteld ze er volop over. hoe leuk om het ook na te spelen!

 64. Ilse Brinkhuis schreef:

  Zo leuk! Echt superleuk voor de kinderen. maak graag kans.

 65. stefanie schreef:

  Stefanie Norga · Animator bij Speelplein Geraardsbergen
  Super voor in de kleuterklas. Heb het playmobil kerstverhaal en zou dus perfect passen in een godsdiensthoekje!

 66. Suus D schreef:

  Geweldig! Wat een leuke actie..!
  Ik doe heel graag mee voor mijn kids. Ze vinden het kerststalletje onder onze boom ook altijd geweldig om stiekem mee te spelen maar helaas zijn die figuurtjes erg breekbaar. Wat zou dit een uitkomst zijn 🙂

 67. christa schreef:

  Hier steelt ze alsmaar de figuren uit de stal. Deze speel stal zou een uitkomst zijn. ?

 68. Inge Stoop schreef:

  Wat een prachtige actie!!!! Zeker weten dat mijn kindjes heel vaak het kerstverhaal gaan naspelen met deze te gekke kerststal!

 69. Diny Frijters schreef:

  Playmobil is geweldig speelgoed dat hier altijd een grote glimlach oplevert bij het uitpakken.

 70. Leila schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Ze zou dit super leuk vinden 😉

 71. Jessica bulder schreef:

  Gaaf een kerststal voor onder de boom die hebben wij niet om de reden dat mijn zoontje van 6 met adhd en autisme er altijd mee wil spelen en dan gaat het stuk. Deze is echt een uitkomst zeg. Deze kan en mag hij mee spelen en hij is ook nog eens dol op playmobile. Nu kan er eindelijk weer eens een stalletje staan zonder een hoop stress en prikkels als wij hem winnen ik ga duimen voor mikey!

 72. Ester schreef:

  Ik waag graag mijn kans! Playmobil is heel degelijk speelgoed dat gemakkelijk generaties mee kan.
  *Fingers crossed!*

 73. S.Hubregtse schreef:

  Super prijs ! Eindelijk een versie van een kerststal die wel interessant voor kinderen zijn 😉 Robin en Bas zouden het super vinden….

 74. Liset van Dijk schreef:

  Dit is een leuke actie zeg, blij dat ik dit nog tegenkom! Ik denk dat mn 2 jongens dit wel heel erg leuk gaan vinden 🙂 De oudste heeft een kerststalletje onder de kerstboom in zijn klas en vraagt me elke keer, mama waarom hebben wij geen stal? Euh ja, eigenlijk geen antwoord op hihi. Nu zie ik dit voorbij komen en ja, dit is m! En waarom ? Een leuke kerststal en toch 1 waar je ook mee kunt spelen, dit gaan ze beide echt waarderen .. zou het ook dolgraag winnen voor ze! Zou die gezichtjes weleens willen zien.. ja jongens, toch een kerststal dit jaar 😉 Duimen maar!

 75. fijan schreef:

  Wat een mooie set! Daar zal met vier kinderen veel mee gespeeld worden hier

 76. Esmée schreef:

  Dochterlief zit op een Katholieke school en gelooft als enige in dit huishouden in god. Heel aandoenlijk eigenlijk en ook heel lief. Een kerststal is niet iets wat ik zelf snel zou kopen denk ik, maar wel iets waar zij heel gelukkig mee zou zijn. Ze mag op school de herder maken voor de kerststal en zit vol in de kerstgedachte. Dus nu maar bidden, dat we dit winnen 😉

 77. Inge schreef:

  Met deze geweldige Playmobil Kerststal zal mijn nichtje jaarlijks vele uren spelen
  en hoeft zij zich met Kerst niet te vervelen!

 78. esther schreef:

  net als jullie blogs vind ik dit ook super geweldig

 79. nel schreef:

  Ik doe mee voor de klein kinderen. Ze spelen graag met playmobil en zo hebben ze bij oma en opa ook weer iets leuks.

 80. marjon schreef:

  Wat leuk! Dochter is dol op playmobil. Dus ik doe graag mee 🙂

 81. julia schreef:

  Ik doe heel graag mee met deze actie! We hebben alleen maar simpele houten poppetjes als kerststal. De stal ontbreekt zelfs. Dit is wel een hele gave set! Wat zouden ze daar blij mee zijn! Je pagina like ik natuurlijk al lang 😉

 82. Iris schreef:

  Ik doe graag mee voor de kerststal, mijn zoontje van 2,5 is gek op spelen met poppetjes en op deze manier kan ik hem helemaal meenemen in het kerstverhaal

 83. k de graaf schreef:

  Maak graag kans op dit leuke kerststalletje. Dit zal zeker in de smaak vallen bij de dames. Er wordt hier het meeste met playmobil gespeeld en op school zijn ze bezig met een stukje en mijn meisje is maria (zo trots) en dit sluit daar geweldig bij aan

 84. Helma schreef:

  Wat wordt ik vrolijk van de aanloop naar kerst. De sint drukte is ook leuk, maar op weg naar kerst is rustiger.
  Ik zou graag de kerststal winnen voor mijn lieve kleuter van 5. Nu kan ze nog met alle losse onderdelen spelen want haar zusje is nog maar 4 maanden. VOlgend jaar zou ik dan de losse onderdelen opbergen.
  Ik doe graag mee.

 85. Sarah schreef:

  Wat een leuk playmobil pakket. Wist niet dat ze dat ook hadden! Erg leuk om hier neer te zetten! Kunnen de kids eindelijk met hun eigen kerststal spelen ipv met de breekbare beelden van de kerststal van mama en papa ?

 86. Ellen schreef:

  De kerststal!

 87. Pauline schreef:

  Wat leuk! Ik wist niet dat deze bestond. Wij willen hem wel winnen, dan kunnen we de incomplete little People stal eindelijk wegmieteren 😉

 88. Anke Boonen schreef:

  Wat gaaf! Hier in huis ook jaren de little people kerststal gehad. Deze van play mobile zou daar een geweldige opvolger voor zijn. Dus ik doe graag mee voor Job en Cas!

 89. elisabeth maria martina schreef:

  denk dat dit zowel voor lise als tije heel erg leuk zou zijn

 90. Christa schreef:

  Wat een gave actie! Dit zou ik heel leuk vinden om te winnen voor mn dochtertje. Maar ook gewoon omdat het leuk is om zelf naar te kijken! Ik doe graag mee voor de kerststal 5588.

 91. Marjon schreef:

  Wat een leuke kerststal zeg!
  Ik denk dat Maxime deze helemaal geweldig zou vinden!
  Liefs xx

 92. Danielle schreef:

  Wat een leuke set!mijn zoontje van bijna 4 zou hier heel blij mee zijn ! Hij heeft tot nu toe met duplo gespeeld dus zou dit een leuk kennismaking zijn met lego.

  Het huis van de kerstman zou leuk zijn aangezien hij daar echt in geloofd hihi

 93. marjo schreef:

  wauw wat een mooie set van de playmobil, ik heb hier hele grote playmobil fans en ze zijn ook nog hele grote kerstfan dus dit is de ultieme combinatie! onze duimen draaien overuren!

 94. Brenda schreef:

  Wat een leuke kerststal. We zijn al enige tijd opzoek naar een kerststal die ook heel erg leuk is voor onze kleine meid en zeker niet snel kapot gaat. Deze lijkt mij daarom heel erg leuk dan kan ze er ook mee spelen. Ze heeft laatst een paard en sinterklaas van playmobil van het buurmeisje gekregen en sindsdien speelt ze er dagelijks mee.

 95. Angelique schreef:

  Wat gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Hij zit op een roomskathilieke school omdat ik het belangrijk vind dat hij mee krijgt dat we niet zomaar feest vieren. Dit zal super helpen!!

 96. Evelien Merckens schreef:

  Super mooie stal voor een kindje van 1 tot oneindig. Geeft een fijn en vriendelijke sfeer in huis rond kerst. Veel speel plezier zal hij hier van hebben. Evelien

 97. Ingrid Dijk-Hopster schreef:

  Wat een leuke actie hier thuis een groot,playmobil fan. Quinten heeft er al van alles van en speelt er graag mee maar een kerststal die ontbreekt nog dus wij doen erg graag mee voor de kerststal.
  Groetjes Ingrid

 98. Viv schreef:

  Ohhhh dit zou zo geweldig zijn! Ons manneke mag 23 december 5 jaar worden en is groot Playmobil fan. Playmobil overheerst mijn hele huis haha, overal kom ik het tegen maar hij kan zich er zo leuk mee amuseren. Hele verhalen komen er dagelijks voorbij, genieten!

  De kerststal zou een super aanwinst zijn op onze kerstkast dit jaar. Even geen boom helaas maar volgend jaar kan het stalletje dan fijn onder de boom! Ik zou hem dolgraag hiermee willen verrassen, het zal 100% zeker een schot in de roos zijn <3 hij heeft het verdiend!

 99. Mary schreef:

  Ziet er gezellig uit al die figuurtjes. Lijkt me leuk om het verhaal op deze manier tot leven te brengen voor mijn dochtertje. Ik doe dan ook graag mee voor de kerststal 5588. Ik ben hier ook nog niet zo bekend mee en vond het grappig te zien dat dat er zoveel thema’s zijn, waaronder ook Sinterklaas.

 100. Anna schreef:

  Die kerststal is super leuk..! ☺️☺️
  Facebook: Anna York

 101. Karin schreef:

  Wow wat een gave actie.
  Onze bijna kleuter is nu helemaal in de ban van playmobil en ook van de kerst dus dit zou hij geweldig vinden. Daarbij moet ik eerlijk bekennen dat ik ben opgevoed zonder enige vorm van geloof en dus ook zonder kerststal thuis. Aangezien Dax in februari naar een katholieke school gaat vind ik het goed om hem al wat weg wijs te maken met de bijbelse Namen. Duimen dus !

 102. Ellen schreef:

  Ohw wow wat leuk!! Wist niet eens dat het bestond van playmobiel. Leuk!