Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth - Kerstliefde.nl

Kasteel Doorwerth ontvangt op 11 december de Kerst & Wild Fair van Lionsclub Renkum Airborne. Een gezellige kerstmarkt die past bij een kasteel. Met een bezoek aan de Kerst & Wild Fair draagt elke bezoeker bij aan het goede doel dat Lionsclub hiervoor kiest; Stichting ALS.

Buiten op binnenplaats

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth - Kerstliefde.nl

Bezoekers aan de Kerst & Wild Fair genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food, die hen zullen inspireren en verwennen met culinaire lekkernijen, wijnen, mode, sieraden, kunst, wonen en meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast. Dat alles speelt zich af op de binnenplaats.

In het kasteel

Kerst & Wildfair op kasteel Doorwerth

Geniet ook in het warme kasteel van een beetje kerst en bezoek het kasteel deze dag tegen gereduceerd tarief. In verband met de te verwachten drukte adviseren we kasteeltickets online te bestellen.

Kasteel Doorwerth is één van de vijf allermooiste kastelen van Nederland. Dat bepaalden de 25.000 ANWB-leden die een stem uitbrachten op hun favoriete Nederlandse kasteel.

Kasteel Doorwerth mag gerust de leukste genoemd worden want het biedt zoveel meer naast een gewoon kasteelbezoek; speurtochten in en om het kasteel, verschillende tentoonstellingen en stijlkamers, een ommetje rond het kasteel met gids (ook voor mensen met rollator of in een rolstoel) dwalen en speuren tijdens een Escape route, vroegere bewoners tegen het lijf lopen, lekker drentelen door de moestuin en genieten van geuren en kleuren.

Je kan hier ook wandelen in de uiterwaarden, spelen in de torens bij de zandbak, schaapjes tellen in de boomgaard, genieten van een koffie of thee met iets lekkers, lunch of borrel bij kasteel café de Zalmen.

Gewoon: leuke dingen doen, eropuit met het gezin, met vrienden, of met je klas. Kasteel Doorwerth biedt echt voor ieder wat wils.

  • Datum: zondag 11 december
  • Tijd: 11:00 en 17:00 uur
  • Entree: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 4,00 donateurs en museumkaarthouders gratis

Entreeprijzen Fair aan de kassa € 7,50 of in de voorverkoop € 6,00.

Alle prijzen en kaartverkoop vind je hier.

Fotocredits: Ellie Koenders voor GLK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *